Verzendbeleid

WIJ LEVEREN WERELDWIJD VIA ONZE KOERIER PARTNERS

U ontvangt de producten rechtstreeks van onze fabrikanten, zodat wij u de beste prijs kunnen bieden. Daarom zijn de verzendtijden langer dan de standaard verzendtijden. We doen onze best om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren.

Verzendproces

Wanneer het pakket wordt afgeleverd, is voor ontvangst van de goederen een handtekening vereist.
Als de levering niet mogelijk is (klant neemt niet op, is niet beschikbaar, enz.), Zal de koerier de volgende dagen twee keer terugkomen voordat de goederen worden teruggestuurd naar het Magnet-cables-team.
Als uw artikel niet binnen 45 werkdagen is ontvangen, komt u in aanmerking voor een terugbetaling.

Gemiddelde levertijden:

Nederland: 7-14 dagen

Houd er rekening mee dat verzendtijden mogelijk korter zijn dan verwacht, gezien we met verschillende koeriers werken. Dit zijn de geschatte verzendtijden op basis van onze nieuwste bestellingen. Verder duurt het verwerken van de bestelling 1-5 dagen, deze tijd zit niet inbegrepen in die hierboven genoemde verzendtijden.

Internationale invoerrechten en belastingen (betaald)

In de bestelkosten zitten de kosten van invoerrechten en de douanekosten niet inbegrepen. Afhankelijk van de douaneregels kunnen invoerrechten wel of niet worden geheven.

Als ontvanger bent u aansprakelijk voor alle invoerrechten, douane- en lokale verkoopbelastingen die worden geheven door het land waarnaar u verzendt. De douane zal de producten pas vrijgeven wanneer deze kosten worden betaald. Wij proberen u altijd op te hoogte te brengen over mogelijke onverwachte kosten.

-----

Basply